І таке буває: суддя в рингу “засудив” боксера, який не пропустив жодного удару

Поєдинок двох мексиканців – Аарона Еррери і Рауля Хінойоса, швидше за все, мав завершиться не так, як вийшло в результаті. Рауль дуже якісно захищався корпусом від нападок суперника біля канатів, не давши тому потрапити по собі жодного разу (придивіться на відео – Еррера потрапив лише один раз і то неакцентовано).
Але чи то рефері зайняв неправильний кут огляду, чи втомився від роботи, чи, можливо, переживав за Рауля, щоб той не простудився від протягу, який з’являвся від помахів Аарона, узяв і зупинив поєдинок. Офіційний вердикт – технічний нокаут.
Напевно, прикро програвати нокаутом, не пропустивши жодного удару.

 

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *